Medarbejdere

Mød os i butikken og andre steder

Thess 

Thess er overhovedet i butikken og står for medarbejdere, indkøb, tilmeldinger til markeder og messe. Hun afholder blandet andet loppemarked og middelaldermarkedet Oldermandens Marked + 1000 andre ting.

Thess siger: Jeg spænder vidt og skriver blandt andet bøger om sten og krystaller, sildeopskrifter og bøger til brug på førstehjælps- og elementær brand-kurser.

I butikken kan jeg hjælpe dig, med at finde de sten og krystaller, som du har brug for. For mig gælder det ikke om at sælge mest muligt, men at du får det du har brug for.

Jeg er Oldermandens kone på middelaldermarkeder, hvor jeg er det koordinerende led mellem arrangører og vores gruppe

Suzanne

Vi byder Suzanne velkommen hos os pr den 01.03.2022. Hun vil, med 8 timer om ugen, varetage all round opgaver i butikken og på lager.

Vi er sikre på at butikken kommer til at stå skindende da Suzanne sammen med Thess også har rengøring i butikken.

Du vil møde Suzanne nogle fredage og lørdage i butikken, især i sommer og efteråret, hvor hun afløser Thess, som er på messe eller markede. 

Hanne

Tilkaldevikar fra det jyske.

Hanne er en god hjælp og støtte i butikken, når vi har events og når vi er på markeder. Alt det ville vi ikke kunne klare selv.

 

Tine

Tilkaldevikar fra det jyske.

Tine er en god hjælp og støtte i butikken, når vi har events og når vi er på markeder.  Alt det ville vi ikke kunne klare selv.